JETTEL Bulut Santral Nedir?

Jettel Bulut Santral, bildiğimiz iletişim alt yapısının hızla gelişen teknoloji ile birlikte daha teknolojik ve daha ekonomik hale gelmiş halidir. “Jettel Bulut Santral nedir?” sorusunun en kısa ve en doğru cevabı; internetin olduğu her yerde, eski tip santral kurulumuna gerek olmadan, telefonun internet üzerinden kullanılabilmesidir.

Jettel Bulut Santral hizmeti sayesinde işletmeler; kurumsallaşmaya giden yolda gereğinden fazla para harcayarak karmaşık bir iletişim sistemine sahip olmak yerine, bulut sistemi üzerinden çalışan kurulum ve bakım masrafı olmayan Jettel Bulut Santral hizmetini tercih ederek, mevcut santrallere göre daha fazla özellik barındıran bu sistem ile standartlarını yükseltebilirler.

Kurulum ve bakım masrafı olmayan Jettel Bulut Santral hizmeti, fiziksel bir santrale ihtiyaç duymadan, gelişmiş bir PBX santralin sağladığı tüm özellikleri aynı şekilde sağlar. Bu hizmet sayesinde; bulunduğunuz yerde yüksek maliyetli ve karmaşık santral kurulumu yapmak yerine, sadece internet üzerinden santral hizmeti alınabilmektedir.

Jettel Bulut Santral hizmetine sahip olan kişilerin adres değişikliği yapmaları gereken durumda tekrardan bir kuruluma gerek yoktur. Çünkü sistem tamamen internet üzerinden çalışır. Sadece dahili olarak kullanılan (eğer kullanılıyorsa) telefonların taşınması yeterli olacaktır. Dahili telefon kullanmayan kullanıcılar cep telefonu üzerinden kullanımlarına devam edebilirler.

Jettel Bulut Santrali hizmeti, işletmelerin zaman içinde iletişim alt yapısı için yaptıkları yatırımın boşa gitmemesini sağlar. Gelişen teknolojiyle birlikte yazılımsal olarak kendini yenileme imkânı olan Jettel Bulut Santrali, eski tip sistemlerin zamanla eskimesinden kaynaklanan yenilenme ihtiyacını ortadan kaldırarak fazladan yapılacak olan harcamaların önüne geçer ve sahip olunan donanım ve teknolojilerin muhafaza edilmesini sağlar.

Bu sistemin sağladığı en büyük kolaylıklardan biri ise kurulum ve kullanım kolaylığıdır. Meşakkatli ve karmaşık kablolama işlemlerinin yerine, bilgisayar üzerinden yapılacak birkaç işlem sonrasında telefon kullanımı hizmete açılacaktır. Böylelikle Jettel Bulut Santral kullanıcısı, internetin olduğu her alanda yapılan kolay kurulum sonrasında (santral kurulumu yapılmadan, bulut alt yapısı üzerinden) hizmeti kullanmaya başlayabilir. Mevcut santrallere göre özellik bakımından daha geniş yelpazeye sahip olan bu hizmet, içerdiği arama kuyruğu özelliği ile bir çağrı merkezi gibi çalışır.


0 850 611 0 611 VEYA
BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN!

SADECE KURUMSAL ŞİRKETLERE HİZMET VERMEKTEYİZ, BİREYSEL KABUL EDİLMEMEKTEDİR.