JETTEL Bulut Santral Nasıl Çalışır?

Jettel Bulut Santral internet bağlantısı sayesinde çalışan, bulut tabanlı bir telefon santralidir. İnternet üzerinden hizmet veren Jettel sanal santral; eski usul fiziksel telefon santralinin sağladığı tüm hizmetleri, internet bağlantısının olduğu her yerde daha hızlı ve teknolojik olarak kullanıcıya sağlar. Peki Jettel Bulut Santral nasıl çalışır?

Sisteme tahsis edilen; konumdan bağımsız (0850) ya da coğrafi numaranıza (0212, 0216, 0242 vb.), veya bunların haricinde direkt olarak taşıdığınız sabit numaranıza gelen çağrılar Jettel Bulut Santral üzerinden sisteme gelir. Kurumsal karşılama mesajını dinleyen kişi, bağlanmak istediği birimi tuşlama işlemiyle seçer. Tuşlama işlemi gerçekleştikten sonra kullanıcının çağrısı, sisteme belirlenen dahili telefon, cep telefonu ya da bilgisayar üzerinden yanıtlanabilmektedir.

Ek olarak sisteme tanımlanan dahili hat cevap vermediği ya da verilemediği durumda, gelen çağrı cep telefonu ya da telesekretere yönlendirilebilir şekilde ayarlanabilir.

Jettel Bulut Santrali’ne gelen tüm aramalar sistem tarafından kaydedilir. Bu sayede cevaplanamayan gelen çağrılar kaçırılmamış olur. Cevaplanamayan çağrıların raporlarına Jettel Bulut Santral sistemi sayesinde erişilebilmektedir. Böylelikle cevap verilemeyen potansiyel müşterilere dönüş sağlanabilir.

Jettel Bulut Santral hizmeti sayesinde tüm görüşmeler kalite standartlarının korunması adına kaydedilir. Bulut sistemi üzerinden çalışan hizmet sayesinde internetin olduğu her yerde bu kayıtlara erişilebilir ve dinlenilebilir.

İkinci ya da birden fazla şubeye sahip olan ya da yeni şubesini yeni açacak olan kurumlar, sahip oldukları Jettel Bulut Santral hizmetini diğer şubelerde de kullanabilir. Jettel Bulut Santral hizmeti ile farklı adreslerde bulunan şubeler için ek bir kuruluma gerek duyulmaz. Bu şubeler çok kısa süre içinde santral içinde yapılacak küçük bir ayar ile tek bir iletişim ağına bağlanabilmektedir. Aynı zamanda iletişim ağına bağlanan şubeler arasında ücretsiz olarak sınırsız görüşme yapılabilmektedir.

Jettel Bulut Santral, uygulama programlama ara yüzü sayesinde 3. Parti yazılımlar ile entegre olarak kullanılabilmektedir. Ayrıca bu sisteme sahip olmak isteyen kullanıcının belirttiği ihtiyaçları doğrultusunda Jettel Bulut Santral hizmeti geliştirilmeye ve genişletmeye açık bir sistemdir. Kişiselleştirilen santral hizmeti, kullanıcıya tam olarak ihtiyacı olan santral hizmetini sağlamaktadır.


0 850 611 0 611 VEYA
BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN!

SADECE KURUMSAL ŞİRKETLERE HİZMET VERMEKTEYİZ, BİREYSEL KABUL EDİLMEMEKTEDİR.