Toplu SMS Nedir?

Günümüzde, birçok şirket ve kurum güncel duyurularını yapmak, müşterilerini bilgilendirmek, kampanyaları hakkında haberdar etmek, bilgi güncellemesi gerekliliği gibi uyarılar yapmak, önemli gün ve bayramlarda tebrik ve kutlamalarda bulunmak ve benzeri amaçlarla toplu SMS hizmetinden yararlanmaktadır. Toplu SMS, en kısa tanımıyla veri tabanına eklenen numaralar aracılığıyla çok sayıda kullanıcının cep telefonuna eşzamanlı bir şekilde SMS gönderimidir.

Teknolojinin dört bir yanımızı sarmasıyla birlikte, artık hemen hemen her insanın cep telefonuna sahip olduğu ancak internete erişimin kısmen daha sınırlı olduğu düşünüldüğünde, müşterilerle iletişime geçmenin en kesin, kolay ve hızlı yollarından biri toplu SMS göndermek haline gelmiştir. İlgili kurum ister telefon numarasıyla ister servis sağlayıcısı üzerinden kendi belirlediği ismiyle iletmek istediği mesajları müşterilerine pratik ve ekonomik bir şekilde ulaştırabilir. Toplu SMS duyuru, bilgilendirme, promosyon ve ürün tanıtımı, reklam amaçlı ve daha birçok sebepten ötürü kullanılabilir. Gönderen kimliğini belirleme özelliği ile şirket ve kurumların adlarını duyurmalarını, müşteri ağlarının mesajın onlar tarafından gönderildiğini rahatça anlamalarını sağlar. Toplu SMS, birçok şirket ve kurumun müşteri ağıyla iletişime geçmesinin en düşük maliyetli yolu olarak bilinmektedir. Ayrıca, yüksek ulaşım oranı sağlayan bir hizmet olması sebebiyle de avantajlıdır.

Müşterilerle iletişime geçmenin maliyetini düşürmesi haricinde, toplu SMS firmalara ciddi manada zaman tasarrufu sağlamaktadır. Saniyeler içerisinde binlerce kişiye ulaşma imkânı sunan toplu SMS hizmeti, iş yükünü önemli ölçüde azalttığından hemen her sektörün faydalandığı bir hizmettir. Özellikle ürün tanıtımı için çok sık tercih edilen bu hizmet, müşteri kitlesinden aldığı yüksek dönüş oranı ile de bilinir. Toplu SMS hizmetinin bir başka avantajı ise özellikle mesajı açıp okumayı tercih etmese dahi, müşteri ağı sadece bildirime göz gezdirmesi sonucu bile firmanın vermek istediği mesajı almış olur. Otomatik mesaj yollama seçeneği ile önceden belirlenmiş tarihlerde ilgili mesajlar gönderilebilir, böylece özel günler ve haftalardaki yoğunluk hafifletilmiş olur. 


0 850 611 0 611 VEYA
BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN!

SADECE KURUMSAL ŞİRKETLERE HİZMET VERMEKTEYİZ, BİREYSEL KABUL EDİLMEMEKTEDİR.