Hangi Şirketler Sabit Numara Tahsis Etmelidir ve Sabit Numara Tahsis Etmek Neden Önemlidir?

Şirketlerin yıllardır kullandığı bir yöntem olan sabit numara farklı firmalar tarafından tahsis edilebilir. Numara tahsis ve taşıma hizmetlerinden yararlanan şirketlerin asıl amacı, şehir içi, şehirlerarası, uluslararası ya da GSM fark etmeden daha indirimli bir şekilde konuşabilmektir. Jetteli tercih eden firmalar sabit ücret ödemezler ve daha tasarruflu olurlar.

Bireysel kullanımlara nazaran şirketler bu tarz tasarruflara daha fazla dikkat etmelidir çünkü her bir detay şirket içindeki para akışını değiştirmektedir. Bu yüzden pek çok firma ile şirketler anlaşma sağlamakta ve 0850 ile başlayan telefon numaralarına tahsis etmektedir. Her şirket, büyük, küçük ya da orta ölçekli fark etmeksizin sabit numara tahsis edebilir.

Sabit Ücret Uygulaması Yok

Ücretsiz numaralandırma yani DID hizmetini kullanarak sabit numara tahsisi gerçekleştirebilirsiniz. 0212 coğrafi numara ve 0850 göçebe numara bloklarından kendinize bir numara seçebilirsiniz. Aynı zamanda avantajlı voip hizmetleri de mevcuttur. Daha detaylı bilgi edinmek istiyorsanız, jettel sitesine göz atabilirsiniz.

Şirketlerin Sabit Numara Tahsis Etmesinin Avantajları Nelerdir?

Şirketler JETTEL ile sabit numara tahsis ettikleri zaman bazı avantajlarla karşılaşırlar.

Bu avantajlar şu şekilde sıralanabilir;

  • Coğrafi veya göçebe numara almanın tahsis, kurulum ve abonelik ücretleri yoktur. Kurulum maliyeti de sıfırdır.
  • Aylık sabit ücret uygulaması bulunmamaktadır, tamamen her şeyiyle ücretsizdir.
  • İnternet bant genişliğine bağlı olarak tahsis edilen numara üzerinden eşzamanlı sınırsız çağrı alabilirsiniz, böylece telefonunuz hiçbir zaman meşgule düşmez ve her çağrıya yanıt verebilirsiniz.
  • Farklı işler için farklı numaralar kullanabilirsiniz. Tahsis edilen numaralar aranan numaranızın bilgisiyle beraber mevcut hesabınıza yönlendirilir, bu sayede farklı projelerde numaranızı kullanabilirsiniz.
  • Ücretsiz telesekreter hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.
  • Tahsis ettiğiniz numarayı istediğiniz mobile yönlendirebilirsiniz.

Tüm bu avantajlar şirketlerin bu hizmeti tercih etmesine neden olmaktadır.

Nasıl Kullanılır?

Sabit numara tahsisi farklı şekillerde kullanılabilir. Şirketlerdeki en yaygın ve gelişmiş kullanımı ip santral ve bulut santral kullanımıdır. Santralin özelliğine göre istenilen senaryo uygulanabilir. Bilgisayara arama yazılımı yükleyerek, kulaklık ve mikrofon ile beraber sabit numarayı bilgisayarda da kullanabilirsiniz. Bu uygulama genelde çağrı merkezlerinde sıklıkla kullanılır.

Ip telefonda kullanılacaksa, ip santral ile ip telefon bir arada kullanılır, bu şekilde kurumsal bir çözüm haline getirilir. Eğer analog santral kullanan ve ip santral yatırımı yapmak isteyen bir şirketse o zaman sabit numarayı santral üzerinden kullanabilmek için Voip gateway cihazıyla kullanım tercih edilir.

Nasıl Başvurulur?

Başvuru için önce birkaç evrağa ihtiyacınız vardır.

Bu evraklar;

  • Şirket yetkilisinin kimlik fotokopisi
  • Şirket yetkilisine ait imza sirküleri
  • Vergi levhası
  • Faaliyet belgesi
  • Abonelik sözleşmesi
  • Dernekler için dernek tüzük belgesi

Bu evraklar kurumsal şirketler için gereklidir, bireysel başvurularda daha az şey istenmektedir. Başvurular online olarak da yapılabilmektedir. Bunun için istediğiniz numarayı sorgulayın, abonelik başvurusunda bulunun, evrakları yükleyin ve aboneliği tamamlayın.

Neden Önemli?

Bankaların çağrı merkezleri, otobüs firmaları ya da alışveriş yaptığımız sitelerin hepsi 0850 numarasını kullanmaktadır, eskiden 444 çıkarken artık bu tamamen değişti. Bunun nedeni 0850 numaralarının maliyetinin düşük olmasıdır, ayrıca 444′ göre teknik açıdan daha avantajlıdır.


0 850 611 0 611 VEYA
BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN!

SADECE KURUMSAL ŞİRKETLERE HİZMET VERMEKTEYİZ, BİREYSEL KABUL EDİLMEMEKTEDİR.