JETTEL Bulut Santral Hizmeti İçin Gerekli Şartlar Nelerdir?

Gelişen teknolojiye ayak uydurmak ve işletme maliyetlerini en aza indirebilmek için bulut santralleri kullanılmaya başlanmıştır. Jettel firması, tüm işletmelere uyumlu bulut santraller geliştirerek, santral hizmetlerinin daha kaliteli verilmesini sağlıyor. Bu sistemi kullanmak isteyen işletmelerin özel donanımlar satın almasına gerek yoktur. Santral hizmeti verecekleri yerlerde, internet bağlantısının olması yeterlidir. İhtiyaç duyulan internet hızı için belirli bir sınırlama yoktur ve işletmenini internet bağlantı hızı yüksek oldukça verilen hizmetin kalitesi artacaktır.

Bulut Santral Kurulumu

İletişim tekniklerinin ve gelişen teknolojinin artması işletmelere büyük fırsatlar sunmaktadır. Günümüzde en çok ihtiyaç duyulan sistem iletişim sistemleridir. Bunun için jettel bulut santral uygulamaları ile işletmelerin santral ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Bulut santraller sayesinde, herhangi bir santral kurulumuna ihtiyaç duyulmadan, internet üzerinden telefon kullanımı sağlanmaktadır. Bu hizmetleri kullanabilmek için düşük ücretli internet abonelikleri bile yeterli gelmektedir.

Bulut Santral Avantajları

Jettel tarafından verilen bulut santral hizmetlerinin en büyük avantajlarından birisi, yatırım maliyetlerinin olmaması olarak gösteriliyor. İşletmeler, herhangi bir donanım ya da kurulum bedeli ödemeden santral sistemini kullanmaya başlayabiliyorlar. Her işletme, sadece özel hat ve abonelik ücreti ödemektedir.

İnternet protokolü üzerinden dijital olarak sağlanan hizmet sayesinde, tüm müşterilerin istedikleri zaman bekleme yapmadan istedikleri bölüme ulaşmaları sağlanmaktadır. Avantajlarından birisi de, kurulum için çeşitli prosedürlerin olmaması ve işlemlerin hemen yapılabilmesidir.

Pozitif Yanları

Bulut teknolojisi sayesinde, internet ağı kullanılarak, tüm işlemler yüksek kalitede yapılabiliyor. Jettel oluşturmuş olduğu bulut santrallerde, müşterilerine kullanılan özellik ve kullanım süresi kadar ücret ödeme tercihleri sunuyor. İşletmeler, kayıt kullanım aralığını ve sayısını belirterek daha ekonomik olarak kullanabiliyorlar.

 İhtiyaç duyulan ve öne çıkan hizmetler şu şekildedir;

  • Bakım ve güncellemelerde ek ücret ödenmesine gerek yoktur,
  • İşletmelere, ekonomik tasarruf sağlar,
  • Kurulum ve yönetim basit adımlarla yapılabilmekte,
  • Güvenlik duvarı sayesinde, güvenlik problemlerinin yaşanmasını önler, 

Bulut santrallerin pozitif yanlarını işletme yöneticileri kullanım süresi boyunca daha fazla görebilecektir. Şirketleri ile iletişim kurmak isteyen müşterileri daha rahat erişim sağlayacak ve müşteri memnuniyeti artacaktır.

Hızlı Erişim

Bulut santral teknolojisi kullanılmaya başlandığında, iletişimler, her yerden hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilecektir. Jettel sisteme tahsil edilen tüm numaralara gelen çağrıların kullanıcıya ulaşmasını sağlamaktadır. Hızlı erişim özelliğinden dolayı, gelen çağrıları bekletmeden, istenilen yere yönlendirme yapmakta, işletme, müşteri arası iletişimin daha sağlıklı olmasını sağlamaktadır.

Bulut santral için gerekli olan internet hızı için belirlenmiş bir alt sınır yoktur. İnternet erişiminin olması santralin çalışması için yeterlidir. Ancak işletme aynı anda aranma sayısı hesaplaması yaparak, internet hızını ve kalitesini artırabilir. İnternet hızı ve kalitesi şartlarında, erişimlerin kesintisiz olması, bağlantı sorunu oluşturmaması yer almalıdır.


0 850 611 0 611 VEYA
BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN!

SADECE KURUMSAL ŞİRKETLERE HİZMET VERMEKTEYİZ, BİREYSEL KABUL EDİLMEMEKTEDİR.