JETTEL Bulut Santral ile tüm sistemin Tek Panel Üzerinden Yönetilmesi Hangi Avantajları Beraberinde Getirir?

Gelişen teknoloji ile günümüzde birçok alanda yeniliklerle karşılaşıyoruz. Jettel Bulut Santral hizmeti de bunlardan önemli bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Jettel Bulut Santral hizmeti KOBİ’lere, eski tip analog santral hizmetlerine nazaran daha ekonomik, güvenilir ve pratik bir seçenek sunuyor. Birden fazla ofise ya da dükkâna sahip şirketler, Jettel Bulut Santral hizmeti sayesinde hem fazladan maliyetten kaçınıyorlar hem de tüm sistemi tek panel üzerinden yönetebiliyorlar. Peki bu ne gibi avantajlar sağlıyor?

Jettel Bulut Santral’in kurulumu için tek ihtiyaç bir internet bağlantısının bulunmasıdır. Sağladığı bu kolaylıkla birçok şirketin tercihi haline gelmiştir. Herhangi bir harici santral kurulumuna gerek olmadan, web üzerinden birkaç dakika içinde sanal santral kurulumu kolaylıkla gerçekleştirilebilir.  Santral kurulumu gerçekleştikten sonra internet bağlantısı olan her yerde sisteme giriş yapılabilir, raporlar oluşturabilir, oluşturulan raporlar görüntülenebilir ve arama gerçekleştirilebilmektedir. Jettel Bulut Santral sistemi ile birden fazla ofisin iletişim ağı tek bir panel üzerinden yönetilebilmektedir. Bu, bulut santral kullanıcısı için hem maddi hem de zaman bakımından kazanç anlamına gelir.

Sıfırdan ofis kurulumlarında, eski tip analog santral sistemi için gereğinden fazla harcama yapılmaktadır. Kaldı ki yeni bir şube açılmak istendiğinde her bir şube için bu masraf gittikçe katlanmaktadır. Ancak bulut tabanlı yeni nesil santral hizmeti olan Jettel Bulut Santral ile bu masraf ortadan tamamen kalkmakta ve kurumlara hareket özgürlüğü tanımaktadır.

Jettel Bulut Santral sistemi içerisinde, tek panel üzerinden yönetilen bir santral sistemine sahip olmuş olursunuz. Bu sayede nerede olursanız olun, internet bağlantısı olan her yerde sisteme giriş yaparak kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

Tek panel üzerinden yönetilen Jettel  Bulut Santral, kullanıcıya büyük ölçüde zaman kazandırmaktadır. Buna ilaveten, dışarıdan ekstra destek gerektirmeksizin iletişim ağının kontrolü sağlanabilir. Ayrıca tek panel üzerinden internet bağlantısının olduğu her yerde sisteme giriş yapılabilir, gerekli raporlara ulaşılabilir, ihtiyaç duyulan analizler hızlı bir şekilde sistem üzerinden çıkarılabilir.


0 850 611 0 611 VEYA
BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN!

SADECE KURUMSAL ŞİRKETLERE HİZMET VERMEKTEYİZ, BİREYSEL KABUL EDİLMEMEKTEDİR.