JETTEL Bulut Santralin Klasik Santrallere Göre Avantajları Nelerdir?

Gelişen teknolojinin iş hayatımıza kattığı değişikliklerden biri: Jettel Bulut Santral hizmeti. İletişim altyapı sistemi için geliştirilen Jettel Bulut Santrali hizmeti sayesinde kurumlar, eski tip maliyetli, karmaşık ve yorucu altyapı sistemlerine bağlı kalmak zorunda değil. Jettel Bulut Santralin klasik santrallere göre avantajları özetle, düşük maliyetli, kolay kurumlu ve geliştirilebilir bir sistem olması. Kurulum için sadece internet bağlantısına ihtiyaç duyan Jettel Bulut Santral hizmetinin fiziksel santrallere göre avantajlarına detaylı olarak bir göz atalım.

Jettel Bulut Santral hizmeti sayesinde eski tip santrallerde yaşanılan karmaşık kurulumlar ve gereksiz yapılan harcamalar son buluyor. Bulut sistemi üzerinden çalışan bu hizmet, gelişmekte olan teknoloji ile birlikte kendini yeniler ve gelecek vâdede eski tip santralleri geliştirmek için harcanan gereksiz harcamaların da önüne geçmiş olur. Ayrıca bu sisteme sahip olan şirketler adres değişikliği yapmak istediklerinde, internet bağlantısını gerçekleştirdikten sonra aynı sistem kullanmaya devam edilebilmektedir. Jettel Bulut Santral sistemine sahip olunduktan sonra, taşınırken iletişim altyapı sisteminin düşünülmesine gerek olmaz.

Jettel Bulut Santral hizmetine sahip olmak, karmaşık bir fiziksel altyapı sistemine nazaran sadece ekonomik değil, aynı zamanda pratik ve hızlıdır. Telefon kullanımı, sisteme yapılan birkaç veri girişinden sonra hizmete açılmaktadır. Abonelik oluşturulduktan sonra tarafınıza gönderilen bilgileri santral sisteminize uygulayarak kolaylıkla aktifleştirilebilmektedir. İnternet tabanlı bir sistem olduğundan internetin olduğu her yerde sisteme kolaylıkla erişilebilir.

Jettel Bulut Santral hizmeti internet tabanlı çalıştığı için yaşanan internet ve elektrik kesintilerinden etkilenmez. Kullanıcının bulunduğu yerde yaşanan elektrik ya da internet kesintilerinde gelen çağrıları sistem otomatik olarak karşılar. Gelen çağrılar, telesekreter ya da sisteme kayıtlı cep telefonuna yönlendirilir.

Özellikle çok şubeli şirketlerin fazlasıyla işine yarayacak bu sistemde kullanıcı, ikinci şubesi için yeni bir aboneliği ihtiyaç duymaz. Sahip olunan abonelik ile diğer şubedeki kurulum kolayca gerçekleştirilir ve kullanıma açılır. Jettel Bulut Santrali bulut tabanlı bir sistem olduğundan dahili ya da dış hat kapasitenin artırılması kolaylıkla gerçekleştirilir.


0 850 611 0 611 VEYA
BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN!

SADECE KURUMSAL ŞİRKETLERE HİZMET VERMEKTEYİZ, BİREYSEL KABUL EDİLMEMEKTEDİR.