Şirketimde JETTEL Bulut Santral Hizmetlerini Kullanmak İçin Hangi Cihaz ve Donanımlara İhtiyaç Olacak?

Birçok işletme, kuruluş tarihi eski olması nedeniyle yıllar önce kurulumu yapılmış, analog santral sistemlerini kullanmaktadır. Analog santraller, işletmelerde fiziki olarak yer kaplarken, fonksiyonları daha sınırlı ve her an arıza yapma riski ile karşı karşıyadır. Analog santrallerin kesintisiz çalışmasını sağlamak için jeneratör ya da güç kaynağı cihazlarına ihtiyaç duyulur. Tüm bunlar, işletme maliyetlerini artırmaktadır. Günümüzün gelişmiş teknolojisi olan bulut sistemler, işletmelerde birçok işin yapılmasını kolaylaştırıyor. Jettel bulut tabanlı santral sistemi sayesinde işletmeler tüm santral sorunlarını kolaylıkla çözebiliyorlar.

Santral Kurulumu

Şirketler, kurumsallaşma sürecini yaşarken, santral sistemleri için çeşitli yatırımlar yapmak zorunda kalıyor. Şirkete ait birden fazla ofis açıldığında, her birisi için santral ihtiyaçları ortaya çıkmaktadır. Bulut santral sistemi sayesinde, bunlar sona eriyor ve internet erişimi ile santral hizmetleri rahatlıkla verilebiliyor. Bir şirket jettel bulut sistemli santral kullanmak istiyorsa, büyük yatırımlar yapmasına gerek yoktur. Santral kullanılacak yerde, internet erişiminin ve internet erişimi yapılacak bilgisayar sisteminin olması yeterlidir. Şirketler, tüm ofisleri için ayrı yatırımlar yapmaya gerek duymaz, aynı kurulum üzerinden santral hizmetlerini kullanmaya devam ederler.

Bulut Santral

Bulut santral sistemleri, özel telefon şebekesi (PBX) sağladığı için bakım ve kurulum masrafları yoktur. İnternet protokol teknoloji ile santral sistemi birleştirilmiş ve istenilen lokasyon oluşturulmuş olunur. Bulut sistem ile işyerinize santral kurulumu yapmadan, santral hizmetlerini kesintisiz olarak kullanmanızı sağlar. Analog santral sistemlerine göre özellikleri ve fonksiyonları daha fazladır.

Bulut Santral Özellikleri

Jettel bulut sistemleri ve tüm işletmelere, daha ekonomik, daha güvenilir ve daha hızlı santral hizmetleri vermeyi amaçlıyor. Kurulum gerektirmediği ve sadece internet erişimine ihtiyaç olduğu için kullanıcı, tüm özelliklerini kullanabiliyor.

Bulut santrallerin özellikleri şunlardır;

  • Donanım maliyeti yoktur,
  • Eş zamanlı ve sınırsız çağrı,
  • İstenilen numaraya yönlendirme yapma,
  • Çağrı merkezine dönüştürülebilme,
  • 7/24 raporlama,
  • İsteğe göre beyaz liste oluşturabilme,
  • Şube yönetim modülünün bulunması,
  • Gelen çağrıların geldiği bölge tespiti,
  • Sesli karşılama,
  • Bekleme müzikleri

Jettel bulut santral sistemlerinin birçok özellikleri vardır ve kullanılmaya başlandığında, santral yönetim paneli kullanıcısı, istediği ayarları yapabilmektedir.

Donanım İhtiyaçları

Şirketinde Jettel bulut santralini kullanmak isteyenlerin kurulum için ihtiyaç duyacakları tek şey internet bağlantısıdır. Santral sistemi bulut sistemli çalıştığı için tüm hizmetler, ayarlanan internet protokolü üzerinden verilmektedir. Kullanıcı profili oluşturulmakta ve birkaç dakikalık ayarlamalar ile santral sistemi hemen kullanılmaya başlanabilmektedir.

Kullanıcı farklı yerlerden, santral kullanım paneline erişim yaparak, her türlü ayarı rahatlıkla yapabilir. Yapılan ayarlamalarda, şirket için oluşturulan sesli karşılama ses kayıtlarının yüklenmesi, şirket için dahili yönlendirmelerin yapılması gibi işlemlerdir. Jettel bulut sistemleri sayesinde, santral kurulum maliyetlerini azaltırken, kurulum için zaman tasarrufu sağlanmasını ve hizmetlerin, arıza sorunu oluşmadan kesintisiz verilmesini sağlıyor.


0 850 611 0 611 VEYA
BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN!

SADECE KURUMSAL ŞİRKETLERE HİZMET VERMEKTEYİZ, BİREYSEL KABUL EDİLMEMEKTEDİR.