Şirketimde Neden JETTEL Bulut Santral Kullanmalıyım?

Bulut tabanlı santral hizmeti olan Jettel Bulut Santral ile internetin olduğu her yer bir santrale dönüşüyor! Şirketimde neden Jettel Bulut Santral kullanmalıyım sorusunun en kısa cevabı, bunun güvenli, pratik ve hesaplı olması şeklinde verilebilir.

Eski tip santral sistemleri ile yeni nesil Jettel bulut tabanlı santral hizmeti kıyaslandığında, kurulum için sadece internet bağlantısına ihtiyacı olan bulut tabanlı yeni nesil santral sisteminin, eski tip santral sistemlerine göre daha avantajlı olduğu dikkat çekiyor.

Eski tip santral sistemleri, sürekli olarak kesintisiz güç kaynağı ve jeneratöre ihtiyaç duymaktadır. Santrali geliştirmek için ek karta ihtiyaç duyulur. Ofiste gereksiz yer kaplar ve ne zaman arıza yapacağı asla kestirilemez. Bunların haricinde analog santrallerin bakım maliyetleri de kimi zaman oldukça can sıkıcı olabilmektedir. Jettel Bulut Santral sistemi ile tüm bu can sıkıcı tecrübeler tarih oluyor. Peki nasıl?

Bilindiği üzere şirketler, kurumsallaşma süreçlerinde santral kurulumları için birçok yatırım yapmaktadır. Geçen süre zarfından ikinci bir ofis ya da şube açıldığında aynı harcamalar tekerrür eder. Ancak Jettel Bulut Santral hizmeti ile bu gereksiz harcamaların tamamından kurulmak mümkün.

Jettel Bulut Santral’in kurulumunu gerçekleştirmek için gerekli olan tek şey, bir internet bağlantısına sahip olmak. Bulut tabanlı çalışan sistemde sadece birkaç dakikalık yapılan ayarların ardından santral kurulumu tamamlanır. İkinci bir ofis ya da şube açılması durumunda ise aynı santral üzerinden kullanım devam edebilir. Bu sayede hem aynı masraflar tekrar tekrar yapılmamış olur hem de zamandan tasarruf edilir.

Jettel Bulut Santral sistemi ile eski tip analog santrallerin yüksek yatırım maliyetleri ve bakım masrafları geçmişte kalıyor. Üstelik giden çağrılarda normal kullanıma göre büyük ölçüde tasarruf imkânı sağlıyor. Kullanıma göre oluşturulmuş paketler ile kurumlar, kurulumdan kazanılan zamanın yanında maddi olarak da tasarruf etmiş oluyor.

Jettel Bulut Santral sistemi ile internet bağlantısının olduğu her yer kullanıcı için bir ofise dönüşüyor. İnternet bağlantısı ile sisteme her yerden bağlanma şansı olan kullanıcı, nerede olursa olsun sisteme erişebiliyor.


0 850 611 0 611 VEYA
BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN!

SADECE KURUMSAL ŞİRKETLERE HİZMET VERMEKTEYİZ, BİREYSEL KABUL EDİLMEMEKTEDİR.